Uncategorized

West Sweden Action Weeks Training Camp 8 – 10 maj

By 16 februari 2020 No Comments
8-10 maj slår underbara TanumStrand i Grebbestad upp portarna för årets häftigaste träningshelg – West Sweden Action Weeks Training Camp.  En helt ny typ av träningstillfälle där du frossar i kvalitativ träning, men där det också finns möjlighet att prova på uthållighetssporter som du kanske inte testat tidigare.

Sverige Springers programledare Andreas Odén och Anna & Emil Jönsson Haag är värdar för träningshelgen West Sweden Action Weeks Training Camp. Det blir en helg fullmatad med träning – ett pass fredag eftermiddag, dubbla pass lördag och ett pass söndag, dessutom bjuder några av helgens tränare på intressanta föreläsningar.

Boendet på TanumStrand i Grebbestad, i norra Bohuslän, håller högsta kvalitet. Du kan bo i stuga eller på hotellet. Välj det alternativ som passar dig, din familj eller ditt kompisgäng bäst.

Välkomna till årets mest varierade och stjärnspäckade träningshelg för motionärer!

Läs mer och boka här: https://www.tanumstrand.se/paket/wsaw-training-camp-8-10-maj/