Skip to main content

24 Augusti 2023

INFORMATION

DATUM: Torsdag 24 augusti 2023
TID: kl.18:00
PLATS: Hansenplatsen, Trollhättan
TÄVLINGSFORM: Stafetten 4 x 3 km

Torsdag den 24 augusti kl 18:00 bjuder vi in till en härlig löpupplevelse längst med Trollhättans kanal.

Skapa ditt drömlag

Samla kollegor, vänner eller familj och skapa ditt drömlag. Varje lag består av 4 deltagare. Varje deltagare springer 3 kilometer på en flack bana runt kanalen innan stafettpinnen lämnas över till nästa lagkompis. Teamkänsla utlovas!

Vi lovar en energipåfyllande kväll med underhållning kombinerat med motion. Spring, lunka eller promenera GKN-Stafetten och upplev stämningen, gemenskapen och glädjen att tävla tillsammans!

Picknick och underhållning

Fira lagets kämparinsats! Häng kvar vid målområdet och njut av livemusik och en smarrig picknickkorg tillsammans med lagkamraterna.

Anmälan

Anmälan sker via Race-id där lagets kontaktperson gör anmälan och fyller i kort information om lagledaren och skriver in lagnamnet.

Laget bestämmer själv vilken stäcka vardera lagmedlem ska springa.

OBS: Om samma företag eller förening vill anmäla flera lag rekommenderar vi att man namnger lagen olika. Exempel Företagsnamnet + en siffra. t.ex: GKN Aerospace 1, GKN Aerospace 2, osv…
Samma lag ledare kan anmäla flera lag med samma kontaktuppgifter.

Anmälan är öppen från 27/1 till 22/8 och kostar 800 kr/lag. Det kommer att finnas möjlighet att anmäla sig på plats den 24/8 för 1000 kr/lag.

I anmälan inkluderas stafettpinnen, nummerlappar och en picknickkorg för alla 4 deltagare. För besökare som inte deltar i GKN-stafetten kommer det finnas möjlighet att köpa picknickkorg på plats.

GNK loppet 2019
GNK loppet 2021
GNK loppet 2019

GKN-stafetten presenteras av