fbpx Skip to main content

22 Augusti 2024

INFORMATION

DATUM: Torsdag 22 augusti 2024
TID: kl.18:00
PLATS: Hansenplatsen, Trollhättan
TÄVLINGSFORM: Stafetten 4 x 3 km

Torsdag den 22 augusti kl 18:00 bjuder vi in till en härlig löpupplevelse längst med Trollhättans kanal!


Skapa ditt drömlag

Samla kollegor, vänner eller familj och skapa ditt drömlag. Varje lag består av 4 deltagare. Varje deltagare springer 3 kilometer på en flack bana runt kanalen innan stafettpinnen lämnas över till nästa lagkompis. Teamkänsla utlovas!

Vi lovar en energipåfyllande kväll med underhållning kombinerat med motion. Spring, lunka eller promenera GKN-Stafetten och upplev stämningen, gemenskapen och glädjen att tävla tillsammans!

Picknick och underhållning

Fira lagets kämparinsats! Häng kvar vid målområdet och njut av livemusik och en smarrig picknickkorg tillsammans med lagkamraterna.


Anmälan

Anmälan görs via RaceID, där lagets kontaktperson skapar anmälan och lämnar kort information om lagledaren samt anger lagnamnet.

Varje lag bestämmer själv vilken sträcka varje lagmedlem ska springa. Det är bara att välja sträckan i anmälningsformuläret på RaceID.

OBS: Om samma företag eller förening vill anmäla flera lag rekommenderar vi att man ger lagen olika namn. Till exempel, Företagsnamnet + en siffra, t.ex: GKN Aerospace 1, GKN Aerospace 2, osv. Samma lagledare kan anmäla flera lag med samma kontaktuppgifter.

Ordinarie anmälan är öppen från den 4:e mars 2024 till den 20:e augusti och kostar 1 000 kr per lag.

Från och med den 19:e augusti kommer det finnas möjlighet att efteranmäla sig online via Race-ID och på plats den 22:e augusti för 1 200 kr per lag. Efteranmälan öppnar på plats kl. 16:30 och stänger kl. 17:30.

Antalet lag är begränsat till 250 lag.

GKN Stafetten 2023 var slutsåld flera dagar innan sista anmälningsdagen, missa inte chansen att säkra era platser! Det kommer inte vara möjligt att anmäla sig på plats om det är fullbokat.

Innan loppet:

Lagets nummerlappar och stafettpinne hämtas i nummerlappboden vid start- och målområdet på Hansenplatsen.

Nummerlappsboden är öppen mellan 16:30 fram till innan start.Tänk på att vara i god tid då det är många lag som ska hämta ut sina nummerlappar. Vid nummerlappsboden kommer det även finnas väsk-inlämning.

Under loppet:

Nummerlapparna är färg- och siffermarkerade beroende på vilken sträcka man ska springa.

På sidan av nummerlappen står siffran för vilken sträcka man ska springa. Sträcka 1 har siffra 1 på nummerlappen, sträcka 2 har siffra 2 på nummerlappen osv.

Det är lagets stafettpinne som registrerar alla sträckors tider. Om någon i laget fått förhinder och inte kan deltaga kan en lagkompis springa 2 sträckor utan att byta nummerlapp.

Växling:

Växling sker vid start- och målområdet på Hansenplatsen.

För att du lättast ska hitta din lagkamrat vid växlingen ber vi att bara nästa person som ska springa i laget står i växlingsfållan.

Picknickpåse:

För att hämta ut lagets picknick-påse lämnas lagets stafettpinne in i GKN-loungen.

Ni kan hämta ut lagets picknick-påse när laget är i mål. 

Efter loppet:

Stanna kvar på målområdet och fira er laginsats! Njut av picknickpåsen och härlig musik. Riktigt go stämning utlovas!

Kl. 20:00 är det prisutdelning från scenen där man har chans att vinna fina priser.

GKN-stafetten presenteras av