Skip to main content
Information

Information om COVID-19

By 6 april 2020No Comments
Alliansloppet

De senaste veckornas utveckling har gått från ”normalt” till ett krisläge som vi inte har upplevt på mycket länge i Sverige. Alliansloppet följer utvecklingen dagligen kring COVID-19 och kommer självklart följa de instruktioner och krav som myndigheterna fastställer.

Alliansloppet Action Week upplever att ingen idag med bestämdhet kan klargöra hur situationen kommer att se ut i slutet av augusti. Vi hoppas att Alliansloppet Action Week 2020 kan genomföras som planerat och jobbar efter det. Vi kommer att hålla er uppdaterade så snart vi har mer information om vad som gäller för event som vårt.

Vi uppmuntrar alla att respektera Folkhälsomyndighetensrekommendationer och ta hand om varandra så hoppas vi att få se er i här i Trollhättan i Augusti.

Med vänlig hälsningar Alliansloppet Action Week


English:

Information about COVID-19

The development of recent weeks has gone from a “normal” to crisis situation we haven’t experienced in Sweden for a very long time. Alliansloppet Action Week follows developments around COVID-19  on a daily basis and will of course follow the instructions and requirements set by the authorities.

Alliansloppet Action Week feels that no one today can determine with certainty what the situation will look like at the end of August. We hope that Alliansloppet Action Week 2020 will take place and we are working to be ready to welcome you this summer. We will keep you updated as soon as we have more information on what applies to events like ours.

We encourage everyone to respect the recommendations of the Public Health Authority and take care of each other so we hope to see you here in Trollhättan in August.

All the best and stay safe – Alliansloppet Action Week.