Skip to main content

GRAN CANARIA – OFFICIELLA TRÄNINGSDESTINATION  

Du kanske känner till Gran Canaria för deras kustremsa, hotell, restauranger och stränder. Men det finns så mycket mer än bara det. Gran Canaria har otroligt häftig natur för utomhusaktiviteter och träning i olika former. Cykling, vandring och vattensporter är något av aktiviteterna som går utmärkt att utföra på Gran Canaria.

Det unika med Gran Canaria är deras skiftande natur, det är mycket vanligt att kunna uppleva öken landskap, skogar, höga berg och djupa dalar. Temperaturen på Gran Canaria på vintern är ca 18 grader jämfört med Europas 8 grader. Temperaturen är stabil och detta gör det möjligt att träna i ett behagligt klimat året runt.

Läs mer om Gran Canaria

TROLLHÄTTAN ACTION WEEK TRÄNINGSRESOR MED VING

28 november till 3 december reser vi igen!

Är du med?

Boka din resa här

Tillsammans med Ving har vi äran att kunna informera om en fantastisk möjlighet för dig som älskar att träna samtidigt som du befinner dig i ett klimat inte likt Sverige. Vi kommer ännu en gång anordna en träningsresa med sol, träning i olika former, bad, mat och massa härliga skratt tillsammans med Ving och Gran Canaria.

Den här inspirerande träningsveckan bjuder på 2-3 pass om dagen och du väljer naturligtvis själv hur mycket du vill träna och hur många pass du vill köra.

Vi startar varje morgon med rörlighet och stabilitet för att sedan utöva alltifrån cykel, vandring, rullskidor och traillöpning och även padel i Gran Canarias fantastiska natur. Vi bistår med den utrustning du behöver.
Vårt mål är att ge dig en härlig träningsupplevelse med mycket glädje, energi och roliga pass, en vecka med tid för både utmaning och avkoppling.

Det här träningslägret passar deltagare på alla nivåer med intresse för utomhussport. Vi anpassar nivån genom att skapa olika grupper varje dag och för varje aktivitet. Oavsett var du befinner dig idag kommer du att få värdefulla tips om träning och teknik som gör att du kan njuta av dina utomhusaktiviteter ännu mer.

Vare sig om du åker själv eller reser tillsammans med en vän månar vi om gemenskap och att alla ska trivas och ha det bra.

Du kommer lära känna fler likasinnade, slappna av och få massor av energi!

Boka din resa här