Skip to main content

Presenteras av

Premier huvudsponsor

Om Carpool Alliansloppet

Carpool Alliansloppet är ett koncept där vi mixar en pod/intervju/video med kända atleter/personligheter som är involverade i Alliansloppet Action week på ett eller annat sätt. Gästerna hämtas av vår värd Magnus Ölme Eriksson som tar dom på en tur genom Sverige under tiden som det förs ett samtal om livet.

Ni kommer förhoppningsvis få höra lite nya fakta/historier om våra gäster. Varje gäst kommer att få chansen att utmana vår egen ”Stig” (inspiration hämtad från Top Gear) på 100 m stakmaskin all out.

Varje onsdag kl.17:00 kommer vi att släppa ett nytt avsnitt! Prenumera på våra Youtube kanal och missar inga nya avsnitt!

Säsong 1

Avsnitt 1 – Calle Halfvarsson

 

I det första avsnittet kommer vi att få träffa landslagsåkaren Calle Halfvarsson. Ni kommer att få se lite andra sidor hos Calle som ”the Dark side” och vilken som är Calles pepp-låt nr 1. Calle kommer ju såklart få chansen att visa hur snabb han är på 100 m stakmaskin. Kommer han att slå vår egen ”Stig”?

Avsnitt 2 – Mattias Reck

 

Om du gillar träning eller är svårt sugen på watt missa inte nästa avsnitt med Mattias Reck – han är grym!! Idag träffar vi Mattias Reck som är tränare i World Tour-laget Trek-Segafredo och är också delägare samt huvudtränare i företaget Guided Heroes. Mattias blir en av Calle Halfvarsson tränare i vinter och det blir intressant att se om Reck-träning fungerar på en världsåkare som Calle.

Avsnitt 3 – Åsa Erlandsson

Åsa Erlandsson är vår nästa gäst i Alliansloppet Carpool. Åsa vann Alliansloppet MTB 2019 och har imponerande meriter med bl.a 6 SM guld i MTB och Cyclo-Cross! Missa nu inte detta avsnitt där du får en närmare presentation av denna fantastiska atlet!

Avsnitt 4 – Viktor Thorn

Viktor Thorn är vår nästa gäst i Alliansloppet Carpool. Viktor tävlade flera gånger i Alliansloppet båda i junior och elite. I år vill han  försöka kriga om segern!

Kan Viktor slog Alliansloppets egen ”Stig” på det ”100 meters Challenge”? Svaret i slutet av avsnittet!

PODCAST

Lyssna på avsnitten när du tränar eller reser!

Ni kan även lyssna på avsnitten på dina favoriter Podcast appar: Spotify, Apple Podcast och Google Podcast.