Skip to main content
Alliansloppet Carpool

Carpool Alliansloppet – Episod 1

By 13 maj 2020No Comments
Alliansloppet Carpool Calle Halfvarsson

Alliansloppet Action Week kan stolt presentera det första avsnittet av ”Carpool Alliansloppet – Season 1”

Carpool Alliansloppet är ett koncept där vi mixar en pod/intervju/video med kända atleter/personligheter som är involverade i Alliansloppet Action week på ett eller annat sätt. Gästerna hämtas av vår värd Magnus Ölme Eriksson som tar dom på en tur genom Sverige under tiden som det förs ett samtal om livet. Ni kommer förhoppningsvis få höra lite nya fakta/historier om våra gäster. Varje gäst kommer att få chansen att utmana vår egen ”Stig” (inspiration hämtad från Top Gear) på 100 m stakmaskin all out.

I det första avsnittet kommer vi att få träffa  landslagsåkaren Calle Halfvarsson. Ni kommer att få se lite andra sidor hos Calle som ”the Dark side” och vilken som är Calles pepp-låt nr 1. Calle kommer ju såklart få chansen att visa hur snabb han är på 100 m stakmaskin.. Kommer han att slå vår egen ”Stig”?

Missa inte det första avsnittet som släpps idag – Onsdag 13e Maj –  kl 17:00 på: https://www.youtube.com/c/AlliansloppetActionWeek

Varje onsdag kommer vi att släppa ett nytt avsnitt och nästa gäst är Mattias Reck – (Cykel-coach åt Team Trek-Segafredo och en av Calle Halfvarssons tränare).