Skip to main content
Uncategorized

Alliansloppet Action Week anordnar paneldebatt

By 25 augusti 2020No Comments

Fredagen den 28:e augusti, kl 08:00-09:30, anordnar Alliansloppet Action Week sitt årliga frukostevent på Högskolan Väst – en paneldebatt. Årets tema: Hur får vi hjulen att rulla efter Corona? 

Vi har alla varit tvungna att anpassa oss till Coronakrisen. Genom en paneldebatt, med deltagare från vitt spridda branscher, hoppas vi kunna dra nytta av varandra. Krisen har inneburit nya förutsättningar som leder oss till frågor som: Hur har andra aktörer anpassat sig? Med vilka konsekvenser? Hur kan vi tillsammans hitta en ny väg framåt och se på den nya verkligheten?

Vi kommer att ha två paneldebatter där den första har fokus på näringslivet. Här deltar Joakim Andersson, vd på GKN-Aerospace, Helena Kortered, näringslivschef Trollhättans Stad och Mattias Bergman, vd på BIL Sweden. I nästa paneldebatt, med fokus på event- och besöksnäring, hör vi ”HeatoN” Emil Christensen proffesionell datorspelare och världsmästare. Samt Eva-Lena Frick, som är vd på Vasaloppet och Marie Linde, vice vd på Turistrådet Västsverige. Vi kommer också att höra Olof Manner, analyschef på Swedbank, som informerar om den ekonomiska situationen.

Plocka fram frukostmackan, slå på livestreamen och lyssna till panelens samtal. Nedan hittar du en länk till livestreamen. Skulle du missa tillfället kan du se allt i efterhand, med hjälp av samma länk. Publik kommer inte vara tillåten under tillfället, utan allt sker digitalt. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor inför och under debatten. Har du redan nu en fråga du vill att panelen ska diskutera? Maila den till paneldebatt@alliansloppet.se. Paneldebatten arrangeras tillsammans med Swedbank, Högskolan Väst och Minälv.