Skip to main content
Uncategorized

Team West tog hem vinsten efter en oerhört jämn kamp

By 25 augusti 2020No Comments

Under måndagen och tisdagen, den 24-25 augusti, möttes Team West och Team East i en oerhört jämt kamp enda in i slutet. Efter måndagens tio spelade matcher slutade ställningen mellan dem 5-5 – spänningen var uppbyggd inför morgondagen. Tisdagen bjöd på en minst sagt lika spännande duell, där lagen spelade oerhört jämt hela tävlingen igenom. Inför de slutgiltiga matcherna hörde vi Team Wests lagkapten, Jens Olsson, ”Team West kommer att vinna med 11-9”. Peter Axelsson, lagkapten från Team East kontrade, ”hoppas kan man ju alltid göra”. Efter ytterligare tio spelade matcher stod det 10-10, och tävlingen avgjordes genom ett golden set – en dubbel mix. Slutligen tog Team West hem segern.

Vi tackar Trollhättan Badmintonförening och vår sponsor Jukkasjärvi Energi, som möjliggjort för denna lyckade tävling.

Logga_jukkasjärvi_Blå_RGB