Skip to main content
Uncategorized

Publik är inte tillåten under årets tävlingar

By 26 augusti 2020No Comments

Med anledning av smittspridningen av Corona-viruset och Folkhälsomyndighetens restriktioner är publik inte tillåten under årets tävlingar i Alliansloppet Action Week.

Upplägget inför årets tävlingar ser lite annorlunda ut. Inom kartans rödmarkerade område – NO PUBLIC ZONE – krävs ackreditering. Personer utan ackreditering får inte vistas i området. Området är avspärrat från 13:00 till 20:30 på torsdagen den 27 augusti, och från 13:00 till 22:00 under fredagen den 28 augusti.

Åtgärden är till för att skydda allmänheten, funktionärer och våra tävlande från smittspridning. Publik hänvisas till att följa tävlingarna via direktsändningar i  SVT1, på SVT Play och på vår Youtube-kanal. Du hittar mer information om sändningarna och tävlingarna i veckans program. Vi önskar att alla respekterar och tar hänsyn till de restriktioner som gäller.