Skip to main content
Information

En lyckad dag med brottningsmatcher

By 21 augusti 2021No Comments

Under lördagen fick Trollhättan Action Week besök av det svenska landslaget i brottning. I Arena Älvhögsborg hölls träningsmatcher, samt ett ungdomsläger.
– Det har varit en väldigt bra dag, framförallt väldigt roligt att se ungdomslägret med allt engagemang, säger Samuel Lund, generalsekreterare på Svenska Brottningsförbundet.  

Det blev en lyckad dag med brottningsmatcher som anordnades tillsammans med Trollhättans Atlet Klubb och Svenska Brottningsförbundet. Eftermiddagen började med träningsmatcher mellan deltagarna i landslaget, följt av ett träningsläger där ungdomar från flera håll i Sverige deltog. Under lägret fick ungdomarna träna tillsammans med landslagstränarna och dessutom fick de tips och tricks från landslaget. Det skapade stort engagemang och blev väldigt lyckat.
– Det har varit en väldigt bra dag och ungdomslägret har varit jätteroligt, säger Johanna Nywall Sörö, ordförande i Trollhättans Atlet Klubb.

Dagen avslutades med ytterligare matcher mellan deltagarna i landslaget och utmärkande dagen var Johanna Mattsson. Den som missat matcherna kan se dem i efterhand, då de livestreamades. Länk till sändningen finns här.

Brottningsmatcherna presenteras av samarbetspartnern Trestad Laser AB.