Skip to main content
Alliansloppet rollerskiUncategorized

Världens bästa långloppslag på plats under Trollhättan Action Week.

By 16 augusti 2023No Comments

Upplev Magin på Trollhättan Action Week 2023 – En Högoktanig Avslutning av Mitsubishi Electric World Classic Tour!

Gör dig redo för en oförglömlig kick på Trollhättan Action Week 2023, som äger rum från 25 till 27 augusti! Utöver de nio nationella lagen som redan är med, är vi stolta att introducera dig för ett gäng fantastiska långloppslag som joinar eventet. Detta blir den pulshöjande finalen av Mitsubishi Electric World Classic Tour!

Kolla in höjdpunkterna:

Team Aker Daehlie:

Med Andrew Musgrave, som representerar Brittiska Landslaget på vintern och åker under Team Aker Dæhlie-färger, är  ledaren på Mitsubishi Electric World Classic Tour. Han har redan vunnit de två första deltävlingarna av touren på Blink Festival i början av augusti. Musgrave är verkligen favoriten för Alliansloppet och han kommer att jaga sin första seger på Alliansloppet. Andra framstående stjärnor som Max Novak, vinnare av Alliansloppet 2021, och Astrid Øyre Slind, dubbelmedaljör i VM i Planica 2023 och vinnare av Vasaloppet 2022, är redo att briljera!

Team Ramudden:

Dessa killar menar allvar. Med före detta Mitsubishi Electric World Classic Tour Champion 2022, Amund Riege, och vinnaren av Ski Classics Sprint, Alfred Buskqvist, i laget, förvänta dig toppklassprestation!

Team Engcon:

Ida Dahl, Ski Classics Champion 2022-23, leder detta kraftpaket till lag. Deras närvaro kommer utan tvekan lyfta Trollhättan Action Week 2023 till nya höjder.

Lager 157 Ski Team:

Emil Persson, vinnaren av Vasaloppet och Ski Classics, har dominerat Ski Classics-scenen. Upplev hans skicklighet under vår händelserika vecka!

Team Ragde Charge: Med vinnaren av Alliansloppet 2017 och Vasaloppet 2018 & 2022, Andreas Nygård, är detta lag redo att sätta avtryck på Trollhättan Action Week 2023.

Team Ekjöhus: Ett lag fyllt av talanger, med den erfarna Magni Smedås i spetsen, samt Morten Eide Pedersen, men också unga ess som Anton Grahn och Milla Grosberghaugen Andreassen. En särskild intervju och presentation kommer snart inför årets sommarhöjdpunkt.

 Och det bästa av allt? Detta blir den avgörande deltävlingen av Mitsubishi Electric World Classic Tour – en härlig final som du inte vill missa!

Fördjupa dig i långloppsvärlden med Mitsubishi Electric World Classic Tour – sommarmästerskapet i långloppsskidåkning. Läs mer på worldclassictour.com.

Var med och gör Trollhättan Action Week 2023 till en oförglömlig upplevelse!

Läs mer om åretsprogram: https://www.alliansloppet.se/program/