Skip to main content
Information

LF Älvsborg går in som titelpartner till Klassjoggen

LF_Klassjoggen

Vi kan stolt presentera att vårt arbete med Klassjoggen nu kommer göras i samarbete med vår nya titelpartner LF Älvsborg!

Klassjoggen har sedan starten 2014 inspirerat barn och unga till rörelseglädje och en aktiv skoldag. Med tusentals deltagare i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet, är Klassjoggen ett av Sveriges största barn- och ungdomsevenemang. Genom vårt samarbete med LF Älvsborg och Generation Pep tar vi ytterligare steg mot att skapa en positiv och hållbar förändring i samhället.

Baptiste Noel, Eventmanager, Trollhättan Action Week

Vi är mycket glada över att efter tio år ta nya kliv med Klassjoggen och utveckla både konceptet och evenemanget. Det ska bli fantastiskt att genomföra denna resa tillsammans med LF Älvsborg, där vi med insikter från Pep-rapporten 2024 kommer att arbeta för att främja mer rörelse och hälsa bland barn och ungdomar i Älvsborg.

Linn Blakstvedt, Hållbarhetsansvarig, LF Älvsborg

Tillsammans med Klassjoggen och Generation Pep är vi redo att skapa bättre förutsättningar för barns hälsa! Att vara fysiskt aktiv är en viktig pusselbit för att klara skolan och därför är vi så otroligt glada över det här samarbetet och ser fram emot att få fler barn i rörelse.

Vill du läsa mer om vårt samarbete med LF Älvsborg kan du göra det på: www.klassjoggen.se