Skip to main content
AO-loppet

AO-Assistans fortsätter som titelpartner för AO-loppet i ytterligare 3 år.

By 17 januari 2024No Comments

Trollhättan Action Week är glada över att kunna meddela att AO Assistans fortsätter sitt starka partnerskap som titelpartner för AO-loppet, och förlänger avtalet med 3 år.

AO-loppet, ett av våra mest inkluderande evenemang för personer med funktionsvariation, kommer att fortsätta erbjuda en dag fylld med löpning, musik, sport prova-på, fotbollsmatcher och mycket mer.

De senaste tre åren har AO-loppet vuxit exponentiellt, och detta beror till stor del på det dedikerade stödet från AO Assistans och våra partners. År 2023 slog evenemanget rekord med 300 glada deltagare.

Anette Olausson, VD AO Assistans, uttrycker engagerat:
”Vi tillsammans med Trollhättan Action Week synliggör alla olika människor i samhället. Vi skapar ett samband där alla är välkomna och visar samhället att vi människor faktiskt inte är så olika.
Alla får chansen att ta lika mycket plats, och att se varje deltagares glädje gör det helt ovärderligt. Med AO-loppet hjälper vi människor som inte lika ofta får fokus i samhället. Vi ställer dem i rampljuset och låter dem vara i fokus. Vi tror på att alla människor kan göra allt, men ibland på sitt eget sätt. AO-loppet låter detta bevisa det för alla.”

Baptiste Noël, Event Manager för Trollhättan Action Week, delar entusiastiskt:
”Det känns fantastiskt att fortsätta detta framgångsrika samarbete på ett av våra mest värdefulla och roliga evenemang. Vi ser fram emot AO-loppet 2024 och planerar att göra det till en ännu större sportfest.”

Trollhättan Action Week ser fram emot att tillsammans med AO-Assistans fortsätta främja en inkluderande gemenskap, hälsa och aktivitet för alla, oavsett funktionsvariation.

Läs mer om AO-loppet här. 

Läs mer om AO Assistans här.