ALLIANSLOPPET ACTION WEEK

Klassjoggen • Onsdag 22 augusti 2018 • Första start kl. 13:00

Årets roligaste skolaktivitet för elever i årskurs F-9!

Image
Välkommen till Klassjoggen onsdagen den 22:e augusti 2018!

Häng på och kicka igång det nya läsåret tillsammans!

Klassjoggen kan bli en av årets roligaste aktiviteter där barn träffar barn från andra skolor. Föräldrar och syskon är så klart välkomna att titta och heja på. Eventet kommer att gå av stapeln på Torget i Trollhättan. Samtliga elever i årskurserna 4-9 är välkomna att delta. Eleverna i årskurs F-3 kommer att få chansen att springa på respektive skola.

När?

Denna utmärkta aktivitet för att skapa teamkänsla går av stapeln den 22:e augusti 2018. Loppet startar kl 13:00. Samling nere på området 20 minuter innan respektive start.

Var?

Loppets start och mål är Drottningtorget i Trollhättan.

Hur?

Alla elever i årskurserna 4-9 kan vara med. Loppet är 2,4 km och startar på Torget och vidare över Spikön, tågbron, via allén på Kungsgatan och tillbaka till torget. F-3 springer på respektive skola

Starter

13:00

Start årskurs 4

13:40

Start årskurs 6

14:20

Start årskurs 8

13:20

Start årskurs 5

14:00

Start årskurs 7

14:40

Start årskurs 9
 
Image
 

Varje elev får en goodie bag med sig hem!

Information

Eleverna kommer som vanligt till skolan den 22:e augusti. Dagen kommer alltså att starta på skolan. Skolan ser till att barnen kommer ner till torget och åter till skolan.

Paket med tröjor kommer att skickas till respektive klass veckan innan. Varje årskurs kommer att ha en egen färg. ”Igenkänningsutstyrsel” kommer att ligga med i detta paket (armband eller liknande för exempelvis årskurs 4). Varje ”klasspåse” med tröjor kommer att innehålla 2 st. ”lärartröjor”.

Varje lärare kommer att få fylla i en mall där man anger hur många tröjor och i vilken storlek man behöver. Detta kommer att skickas till lärarna under maj månad.

Veckan innan loppet kommer varje skola förses med ytterligare detaljerad information vad gäller busstider m.m.

Runt banan kommer det att finnas funktionärer samt att det kommer att vara en räddningsbåt placerad i kanalen. Cyklar kommer att kunna parkeras antingen på Dahlöfs Mosse eller Högskolan.

Det kommer att finnas ett sjukvårdstält i nära anslutning till starten.

Vid eventuella frågor kontakta Magnus Eriksson 0722-30 96 36

Klassjoggen presenteras av

Image