Skip to main content
Information

OCAB-loppet blir AO-loppet

By 20 november 2020No Comments

Vi är glada att tillkännage att AO Assistans övertar stafettpinnen från OCAB och OCAB-loppet blir AO-Loppet, ett evenemang för de med funktionsvariation.

Alla kan delta oavsett om man går, rullar eller springer. Vi vill tacka OCAB för deras engagemang och stöd från starten av detta lopp 2017. AO Assistans tar över evenemanget och kommer att fortsätta att ge deltagarna glädje och lycka 2021!

“AO Assistans är ett assistansbolag som finns i Trollhättan. Det är fantastiskt kul att det finns ett lopp för funktionsnedsatta och det är det som vi brinner för på AO Assistans. Så det är självklarhet för oss att vara med och sponsra detta lopp. Som alla vet var det inte möjligt att genomföra något lopp i år. Vi kommer därför att följa de funktionsnedsatta deltagarna fram till nästa sommar när vi kör det nya stora loppet på Alliansloppet Action Week. Då kör vi!“ Annette Olausson, AO assistans VD och Verksamhetschef.

Läs mer om alla AO Assistans härliga tjänster här: https://aoassistans.se/