Skip to main content
Information

Imponerande åk från årets tävlande i Trollhättan Skate Invitational!

By 22 augusti 2020No Comments

Trollhättans Skate Invitational bjöd på en fullspäckad dag med många imponerande åk. Tävlingen arrangerades tillsammans med Trollhättans Skateboardföreing, och var den hittills största tävlingen i deras inomhus-skatehall. Dessutom var det den första tävlingen som körts i Sverige på väldigt lång tid. Hela tävlingen streamades live då publik inte var tillåten. För den som missade att titta, finns den att se på vår Youtubekanal. Du hittar en länk till streamen nedan.

Under förmiddagen värmde åkarna upp och lite senare på eftermiddagen var det dags för damernas tävling. Här bjöds det på många fina åk. Förstaplatsen togs av Felicia Jakobsson, tätt följd av Hedda Hjertberg på andraplats. Tredjeplatsen knep Ruby Linn. Därefter var det dags för herrarna att köra. Här tog Hampus Winberg förstaplatsen. Andraplatsen knep Noah Albrektsson, och på tredje plats kom Anders Löwbeer.

Stort tack till Trollhättans Skateboardförening och till årets sponsorer, Staples och Junkyard, som tillsammans möjliggjorde för tävlingen.