Skip to main content
InformationUncategorized

Se Team West och Team East mötas i årets badmintontävlingar!

By 24 augusti 2020No Comments

Under måndagen och tisdagen, den 24–25 augusti, arrangerar Alliansloppet Action Week badmintontävlingar tillsammans med Trollhättans Badmintonförening. Det är första gången som badminton är med som sport i Alliansloppet Action Week. Tävlingarna, som skulle varit en del av landskampen mellan Sverige och Norge, har nu bytts ut mot en kamp mellan Team West och Team East. Här ser vi spelare från Trollhättan och Göteborg tävla tillsammans mot Uppsala och Stockholm. Bland andra deltar Ludvig Petre Olsson, trollhättebon som senast i våras vann SM-guld i junior SM. Ledarna för lagen är de tidigare världsspelarna, Jens Olsson och Peter Axelsson. Jens är kapten för Team West och Peter för Team East.

Tävlingarna startar 18.00 båda dagarna. Totalt sett blir det 20 delmatcher; fem damsinglar, fem herrsinglar, tre damdubblar, tre herrdubblar och fyra mixdubblar. Publik är inte tillåten under tävlingarna, på grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner. Istället streamas alla matcher live, via SolidSport. Du kan också följa poängställningen live via länk. Nedan hittar du länkar till streamar och scoreboard.

Tävlingarna görs i samarbete med Jukkasjärvi Energi.

Här kan du följa poängställningen live.

Måndag 24 – Court 1

Tisdag 25 – Court 1

Måndag 24 – Court 2

Tisdag 25 – Court 2

Logga_jukkasjärvi_Blå_RGB