Skip to main content
Uncategorized

TEAM WEST VS TEAM EAST: 5-5

By 24 augusti 2020No Comments

TEAM WEST VS TEAM EAST: 5-5

Efter måndagens tävlingar i badminton slutade poängställningen mellan Team West och Team East 5-5. Nu ser vi fram emot morgondagens tävlingar och ett slutgiltigt resultat i kampen mellan lagen. För den som missade att titta, går tävlingen att se i efterhand. Även imorgon kan du följa tävlingarna via livestream, med start 18.00. Du hittar morgondagens livestreams här nedan. Det går också att följa poängställningen live.

På grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner är publik inte tillåten under tävlingarna.

Tävlingarna görs tillsammans med Trollhättans Badmintonförening och är i samarbete Jukkasjärvi energi.

Tisdag – Court 1

Tisdag – Court 2

Logga_jukkasjärvi_Blå_RGB