Skip to main content
Uncategorized

Många givande samtal under morgonens paneldebatt

By 28 augusti 2020No Comments

Många givande och intressanta samtal under morgonens paneldebatt, där aktörer från vitt skilda branscher diskuterade hur vi får hjulen att rulla igen efter Corona. Att tänka nytt och hitta nya samarbeten var den gemensamma röda tråden.

Vi har alla varit tvungna att anpassa oss till krisen, oavsett bransch. Under morgonens paneldebatt på Högskolan Väst delade aktörer från vitt skilda branscher med sig av sina erfarenheter och diskuterade framtiden. Här hörde vi bland andra Joakim Andersson, vd på GKN Aerospace, Helena Kortered, näringslivschef på Trollhättans Stad, Mattias Bergman, vd på BIL Sweden. Samt ”HeatoN”, Emil Christensen, professionell datorspelare och världsmästare. Förre detta vd på Vasaloppet, Eva-Lena Frick, deltog också. Även vice vd på Turistrådet Västsverige, Marie Linde och Olof Manner, analyschef på Swedbank.

Dagens paneldebatt gav nya insikter och intressanta diskussioner om hur olika brascher hanterat krisen. Det som var gemensamt för alla aktörer var att jobba med nya samarbeten och dra nytta av de aktörer som finns runt omkring – att hjälpa varandra. Debatten gav också hoppingivande samtal om att återhämtningen är på gång. Vi håller på att anpassa oss till den nya verkligheten, som har många möjligheter genom digitala tillvägagångssätt. Framtiden erbjuder kanske en större blandning av verkliga och digitala möten, händelser och sätt att kommunicera.

Vi tackar Swedbank, Högskolan Väst och Minälv, som varit med och arrangerat dagens paneldebatt.