Skip to main content
Uncategorized

Favorit i repris – Mauritz vann tävlingen i Longboard Downhill

By 29 augusti 2020No Comments

Under fredagen kördes årets tävling i Longboard Downhill. Mauritz Armfelt kammade hem segern – i år igen! 

Fredagen bjöd på många fina åk, trots det regniga vädret. Tävlingen gick ut på att så snabbt som möjligt ta sig ner för Landbergsliden, i Trollhättan, med hjälp av en longboard. Ett blött underlag innebar större möjligheter att slira sig fram i de skarpa kurvorna, vilket gjorde tävlingen ännu mer spännande. Tävlingen kördes i flera heat och ledde fram till en final med de bästa åkarna. Vinnare av finalen blev Mauritz Armfelt, som därmed behåller förstaplatsen från förra året. På andraplats kom Anders Inde och tredjeplatsen tog Klaes Johansson.

Vi tackar Stapels, som möjliggjorde för denna lyckade tävling. Missade du åken? Allt går att se i efterhand, på vår Youtubekanal eller Facebook.