Skip to main content
Information

Gran Canaria blir officiell träningsdestination för Trollhättan Action Week

By 12 maj 2021maj 13th, 2021No Comments
Gran Canaria Virtual Challenge

Vi på Trollhättan Action Week är glada att kunna presentera Gran Canaria som vår officiella träningsdestination.

Du förknippar säkert Gran Canaria för sin populära kust med hotell, restauranger och stränder, men Gran Canaria är också en fantastisk och unik plats för utomhusträning. Ett paradis för cykel, vandring och vattensport som finns till för dig att utforska!

Gran Canaria är ett perfekt resmål för träningsresor, den stora variationen av olika landskap och miljöer gör att man kan utöva flera olika träningsformer på kort tid. En som tagit del av träningsutbudet som Gran Canaria erbjuder är Marianne Ahlborg, proffsboxare från Trollhättan.
– Det är verkligen grymt att få möjlighet att träna i den fantastiska miljö, natur och i det vädret som Gran Canaria erbjuder.  Å att dessutom få dela det tillsammans med härliga människor är oslagbart! Jag hade inte kunnat önska mig en bättre plats för min träningsresa, säger Marianne.

Gran Canaria

Ett smakprov av allt detta är Gran Canaria Virtual Challenge, den perfekta utmaningen för dig och dina vänner. Ett virtuellt lopp med fina priser som pågår mellan 15 maj och 15 juni. Läs mer och anmäl dig till tävlingen här.

Inom kort hoppas vi kunna släppa fler spännande nyheter om detta samarbete.