Skip to main content
Information

Renta blir officiell leverantör

By 25 maj 2021No Comments
Renta

Vi kan stolt presentera Renta Maskinuthyrning som ny samarbetspartner för Trollhättan Action Week. Samarbetet innebär att Renta går in som officiell leverantör och kommer bistå evenemanget med maskiner, kravallstaket och liknande utrustning.

För att kunna arrangera ett evenemang i Trollhättan Action Weeks storlek krävs enorm logistik och en stor mängd anläggningsmaterial. Vi är därför mycket nöjda över det partnerskap som tecknats med Renta där de föser oss med en helhetslösning som kommer höja nivån på hela evenemanget. Ett exempel på samarbetet är att Renta kommer förse oss med stora liftar som används vid tv-produktionen. Det genererar en ökad kvalité på tv-sändningarna och tittarna kommer få en fantastisk överblick både från tävlingarna och det vackra tävlingsområdet i Trollhättan.

Vi är maskinuthyrarna som vet att bygga är en lagsport och Trollhättan Action Week visar att ett lag bygger människor och gjuter grunden för ett välmående samhälle. Som organisation fyller Trollhättan Action Week en superviktig social funktion och här skapas livslångt kamratskap. En arena som förenar människor. Vi tror stenhårt på samhällsnyttan som skapas när lokala företag går samman och stöttar de lokalt så viktiga evenemangen. Vi står här på sidlinjen i sol och vindpinande regn och hejar som stolt samarbetspartner på Trollhättan Action Week, för vi bryr oss, säger Marcus Sölsnaes, CMO på Renta.

Samarbetet med Renta är helt enkelt något som alla parter vinner på, både Renta som leverantör, vi som arrangör, funktionärer, besökare och alla de som tar del av evenemanget hemma från Tv-soffan!

Vilka är Renta
Vi är maskinuthyrarna som vet att bygga är en lagsport. Vi (Renta) finns här för dig som bygger och skapar nytt, renoverar och förbättrar – i Trollhättan och hela Sverige. Vi har det lilla bolagets charm och det storas muskler: här bryr vi oss om det lokala närområdet, varandra och våra kunder. Har kollegan, kunden eller föreningen behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft – för vi bryr oss!

Läs mer om Renta: här