Skip to main content
Information

Trollhättan City Trail är tillbaka!

By 26 maj 2021maj 28th, 2021No Comments
Trollhättan City Trail

Den 29 augusti är det åter dags att samla löpsugna elit- och motionslöpare för Trollhättan City Trail. En löparfest där man springer i Trollhättans vackra fall- och slussområde. Som deltagare kan du välja på två olika distanser, Trollhättan City Trail på 10,5 km eller GKN Easy Trail på 5 km.

År 2020 arrangerade vi en lyckad ”Open Trail” där banan stod uppmärkt en hel vecka där löpare fick chansen att fysiskt springa på plats och digitalt redovisa sina resultat på Raceid. Även om resultatet blev lyckat är vi glada för att vi den 29 augusti får samla deltagare på plats i Trollhättan igen!

Trollhättan City Trail är ett 10,5 km långt lopp som går på stigar och trappor i Trollhättans vackra fall- och slussområde. Detta lopp är perfekt för dig som söker en rejäl utmaning samtidigt som du stöttar din favoritklubb.

GKN Easy Trail är tänkt som ett alternativ till Trollhättan City Trail, fast för dig som vill ta det lite lugnare. Loppet är cirka 5 km långt och har ingen officiell tidtagning. Alla kan vara med och du väljer själv om du vill springa, stavgå eller promenera.

Unikt för dessa lopp är att en del av anmälningsavgiften betalas tillbaka till klubben du valt att att stötta i samband med anmälan. 100 kr per deltagare betalas ut till anslutna klubbar som registrerat sig, gäller både Trollhättan City- och GKN Easy Trail. De klubbar som vill ansluta sig kontaktar info@alliansloppet.se. Mer info om klubbåterbäring finns här.

Hoppas vi ses på Trollhättan City Trail!

Tävlingsinformation
Loppen kommer att genomföras i tre startgrupper.
– 11:00 GKN Easy Trail 5km. 150 startplatser (krav att kunna genomföra under 1h 30min, ingen officiell tidtagning).
– 13:00 Trollhättan City Trail 10,5km Elit. 150 startplatser (krav att kunna genomföra under 1h 15min).
– 14:30 Trollhättan City Trail 10,5km Motion. 150 startplatser (krav att kunna genomföra under 2h 30min).

Anmälan till loppen öppnar 2a juni. Till att börja med släpps 100 platser per startgrupp. De som var anmälda till Trollhättan City Trail 2020 blir automatiskt placerade i Trollhättan City Trail Motion. Vill de ändra till elitklass mailar de till: axelsamuelsson89@gmail.com 

Mer information hittar ni på: trollhattancitytrail.se

Trollhättan City Trail presenterat av