fbpx Skip to main content
Information

PE Teknik & Arkitektur blir Presenting Partner för Alliansloppet rullskidor

By 23 juni 2021No Comments
PE Teknik och arkitektur

PE Teknik & Arkitektur var 2020 samarbetspartner för Trollhättan Action Week. Bara ett år senare fördjupas samarbetet då PE går in som Presenting partner för Alliansloppet rullskidor, världens största rullskidslopp.

PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling. Som Presenting Partner kommer PE att stå bakom evenemangets största lopp, Alliansloppet rullskidor där både motionärer och världseliten i traditionell längdskidåkning och långlopp deltar. Den direktsända tävlingen kommer vara en av sommarens stora höjdpunkter i idrottssverige.

– Vi är glada och stolta över att vi på så kort tid kunnat skapa ett starkt samarbete med PE. Att de nu går in som Presenting Partner säkerställer kvalitén för vårt flaggskepp, Alliansloppet rullskidor, säger Baptiste Noel, projektledare för Trollhättan Action Week.

Alliansloppet och Trollhättan Action Week är ett engagerande och spännande event och det är roligt att återigen få möjligheten att samarbeta. Här samlas många idrotter, unga och gamla, motionärer och elit. Det är extra häftigt att se våra landslagsstjärnor staka sig upp för Landbergsliden men det är såklart också ett event som påminner om vikten av hälsa och motion. Självklart är jag med och åker, är du?, säger Jonas Sindler, Affärsområdeschef på PE Teknik & Arkitektur.

Om PE Teknik & Arkitektur:
PE är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling. Vi är arkitekter, ingenjörer och specialister som tillsammans skapar innovativa och hållbara lösningar inom samhällsbyggnad. Vi finns i hela landet och omsätter årligen över en miljard kronor. PE grundades 2006 och är noterat på Nasdaq Stockholm.