Skip to main content
Information

Gran Canaria Virtual Challenge är i mål

By 17 juni 2021No Comments

Under en månads tid har vi tillsammans med Gran Canaria och RaceID arrangerat Gran Canaria Virtual Challenge. Nu är tävlingen i mål och vinnarna dragna!
Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltagit och gratulera er som kammade hem något av priserna i tävlingen, säger Axel Swahn, projektledare på Trollhättan Action Week

Mellan den 15 maj till 15 juni har vi arrangerat Gran Canaria Virtual Challenge tillsammans med Gran Canaria och RaceID. En virtuell utmaning där deltagarna genomfört en Climb challenge där de tillsammans samlade ihop hela 64 227 höjdmeter. Den andra utmaningen var en Distance Challenge där den totala distansen slutade på 4100 km, det kan jämföras med fågelvägsavståndet på 4022 km som det är mellan Trollhättan och Maspalomas på Gran Canarias södra kust.

– Efter en månads tävling kan vi konstatera att Gran Canaria Virtual Challenge blev ett väldigt lyckat koncept med 79 deltagare som tog sig hela vägen in i mål. Extra kul är att vi samlat deltagare från totalt åtta olika länder och bredden har sträckt sig från eliten till motionärer likt mig, säger Axel Swahn.

Vi ser fram emot att snart kunna presentera fler spännande nyheter tillsammans med vår samarbetspartner, Gran Canaria Turismo.

Vinnarpresentation

Peter Eish från Tyskland är vinnare av 5 nätters
hotellboende för två personer nere på Gran Canaria.

Alla vinnare kontaktas via mail,
övriga priser presenteras nedan.

Trollhättan Action Week
2 startplatser – Alliansloppet Rullskidor
2 startplatser – Alliansloppet MTB
2 startplatser – Trollhättan City Trail

Gran Canaria
2 startplatser – Challenge Mogán 2022 (Triathlon)
2 startplatser – Aguas de Teror Trail 2021 (Trail Running)
2 startplatser – Gran Canaria – Maspalomas Marathon (löpning)

Samarbetspartner