fbpx Skip to main content
Information

Consto ny huvudpartner till Trollhättan Action week

By 2 juli 2021No Comments
Consto ny huvudpartner

Vi kan stolt presentera Consto som ny huvudpartner för Trollhättan Action Week. Consto är en offensiv nordisk byggkoncern med närmare 1000 medarbetare i Sverige och Norge.

Gemensamt för Consto och Trollhättan Action Week är att man på en relativt kort tid utvecklat starka varumärken men med visionen att alltid sträva framåt! Resorna är långt ifrån slut men nytt är att Consto väljer att gå in som huvudpartner för Trollhättan Action Week vilket vi som arrangör är väldigt glada för.

”Ett avtal med Trollhättan Action week kommer få en betydande roll för att kommunicera vårt varumärke och vad vi står för. Att vi tillsammans tittar på en fortsatt utveckling av bl.a Klassjoggen där barns motion, hälsa och integration kommer i fokus så är det helt i linje med vår vision att bidra till aktivitet och välbefinnande för alla. Trollhättan Action week har en bredd, från motion till elit inom flera olika idrottsgrenar och man jobbar aktivt med att alla kan delta, vi ser fram emot att vara en del av och bidra till detta”, säger Christer Lund VD i Consto Sverige AB.

”Oerhört roligt att få till detta avtal med en sån stark aktör som Consto som gör att vi kan fortsätta utvecklingen framåt”, säger Magnus Larsson från arrangörs håll.

Om Consto
CONSTO är en offensiv byggkoncern med starka förgreningar i både Sverige och Norge. Norska moderbolaget CONSTO AS inledde sin verksamhet i Tromsö 2006 och har därefter utvecklats till en betydande aktör i Norge. Koncernen är sedan 2016 verksam i Sverige, Consto Sverige AB. Med stark ägare, kunniga medarbetare och gedigen erfarenhet i ryggen har vi utvecklat en verksamhet som klarar att bygga det mesta. Vi bygger bostäder av alla storlekar men också kontor, handelscentran, hotell, industrifastigheter, sjukhus, skolor och arenor för idrott och andra events. Vi har också flexibiliteten att ta oss an mindre byggobjekt vid tillfällen då våra kunder har sådana behov.