Skip to main content
Information

Lär dig mer om hållbara medarbetare

By 18 augusti 2021No Comments

Fredagen den 27 augusti anordnar Trollhättan Action Week ett digitalt frukostseminarium där ämnet hållbara medarbetare diskuteras. I diskussionspanelen ser vi deltagare som den flerfaldiga världsmästaren och OS-medaljören Anja Pärson. Samt Maria Stjernkvist, Stefan Tilk och Magnus Mollstedt.

Under 2021 har Trollhättan Action Week jobbat hårt för att utveckla evenemangets hållbarhetsarbete. Arbetet har lönat sig och nyligen blev evenemanget hållbarhetscertifierat av Greentime. Som en del av satsningen arrangeras ett frukostseminarium tillsammans med Högskolan Väst och Swedbank, den 27 augusti, där ämnet hållbara medarbetare ska diskuteras.

I diskussionspanelen ser vi deltagare från många olika branscher. Seminariet inleds med Anja Pärson som är flerfaldig världsmästare och OS-medaljör. Därefter får vi lyssna till vår lokala diskussionspanel som ger sina bästa tips. Där ingår Maria Stjernkvist som är inspiratör, sjuksköterska, hälsocoach, mentalcoach och personligtränare. Samt Stefan Tilk, vd på Nevs, och Magnus Mollstedt, vd på Varbi.

– Det här är ett viktigt ämne att belysa och jag hoppas att seminariet kan väcka fler intresset hos fler arbetsgivare. Deltagarna i panelen bidrar med tankar från många olika branscher. Det kommer ge oss mycket kunskap om hur vi får människor att trivas på sina arbetsplatser, säger Natalie Birnbach, hållbarhetsansvarig på Trollhättan Action Week.

Frukostseminariet sker digitalt fredagen den 27 augusti, 08.00-09.15. Följ diskussionerna via direktsändning, du hittar länken i vårt program.