Skip to main content
Information

Trollhättan Action Week 2021 blir utan publik

By 17 augusti 2021No Comments

För att skydda tävlande, besökande och funktionärers säkerhet under Trollhättan Action Week 2021, beslutas att inte tillåta publik under evenemanget. Vi måste respektera att det fortfarande pågår en pandemi.  

Årets Trollhättan Action Week blir, likt förra året, utan publik. Beslutet grundas i den rådande pandemin och dessutom rapporterade Folkhälsomyndigheten så sent som i början på augusti om ökad smittspridning i hela landet. Därför tvingas evenemanget att prioritera och det viktigaste är att skydda hälsan för alla som engagerar sig – allt från tävlande, besökande och funktionärer.

Det betyder att endast ett begränsat antal personer med tillstånd får röra sig vid start och målområde, till exempel journalister, funktionärer och samarbetspartner. Istället kan tävlingarna i rullskidor följas via direktsänd tv, som sänds i TV4, TV4 Play och CMORE.

– Vi hoppas att så många som möjligt vill följa våra fantastiska idrottare i tävlingarna via direktsändning. Det är trots allt säkerheten och hälsan som går först och för oss är det en självklarhet att minimera riskerna i rådande pandemi, säger Magnus Larsson på Trollhättan Action Week.

Vill du vara med och följa tävlingarna? Hitta hela programmet här.