Skip to main content
Information

Inspirerande samtal under morgonen

By 27 augusti 2021oktober 11th, 2022No Comments

Fredagsmorgonen bjöd på ett givande seminarium där temat hållbara medarbetare diskuterades. Omkring 150 personer följde panelen där bland andra Anja Pärson deltog med peppande samtal om förebilder och att vara sig själv.

Fredagen den 27 augusti arrangerades ett frukostseminarium där ämnet hållbara medarbetare diskuterades. Seminariet var en del av Trollhättan Action Week och anordnades tillsammans med Högskolan Väst och Swedbank. Det blev ett lyckat samtal med många bra talare, ett bra innehåll och en bra mix.

I paneldebatten såg vi deltagare som den flerfaldiga världsmästaren och OS-medaljören Anja Pärson. Anja bidrog med inspirerande och peppande samtal om att vara sig själv och om förebilder. Men hon pratade också om vikten av ledarskap utan prestige och hur värdefulle hennes lagkamrater var för henne när hon kom ut.

Samtalen bjöd på många bra diskussioner. Maria Stjernkvist, hälsoinspiratör och Magnus Mollstedt, vd på Varbi, poängterade vikten av träning på olika vis. Dels genom att ge personal möjlighet att träna på betald arbetstid och dels genoms att skapa glädje och skratt. Stefan Tilk, vd på Nevs, berättade bland annat om hur de arbetar för att få nya medarbetare att trivas på arbetsplatsen.

Natalie Birnbach är hållbarhetsansvarig på Trollhättan Action Week och var på plats under morgonen.
– Det var en fantastiskt bra panel som verkligen inspirerade. Det är extra roligt att så många som 150 personer lyssnade. Förhoppningsvis kan det väcka intresset hos fler att jobba med hållbarhet, säger Natalie Birnbach.

Den som vill se paneldebatten i efterhand kan göra det här.