fbpx Skip to main content
Alliansloppet rollerski

Ny ambassadör för Trollhättan Action Week!

By 14 juni 2023No Comments
Vi är glada och stolta över att presentera Emma Ribom som vår nya ambassadör för Trollhättan Action Week! Hon är känd som ”skiddrottningen” av Trollhättan och har imponerat på oss alla genom att vinna två år i rad. Nu får vi chansen att följa hennes spännande vardag och förberedelser inför Alliansloppet på Trollhättan Actionweek, samtidigt som vi får lära känna henne ännu bättre under sommaren.

Emma Ribom är verkligen en inspirerande individ, som har visat att ingenting är omöjligt med hårt arbete och passion för träning. Hennes prestationer i skidspåret har inte bara imponerat på oss lokalt, hon har visat sig vara en riktig vinnare och är en förebild för oss alla.

Under Trollhättan Action Week kommer vi att få en inblick i Emmas intensiva träningsrutiner och förberedelser inför årets Alliansloppet. Vi kommer att få följa hennes steg, både på och utanför skidspåret, och se vilken passion och engagemang hon lägger ner i sin idrott. Det blir en spännande resa där vi får vara med och peppa henne på vägen mot nya framgångar.

Men det stannar inte där! Under sommaren kommer vi också få lära känna den person Emma är bakom skidåkaren. Vi får ta del av hennes intressen, hennes tankar och kanske till och med några överraskningar. Det kommer att bli en fantastisk möjlighet att fördjupa vår koppling till Emma och upptäcka ännu mer att beundra hos henne.

Så, låt oss tillsammans välkomna Emma Ribom som ambassadör för Trollhättan Action Week! Följ med oss på denna resa och låt oss inspireras av hennes framgångar och styrka. Vi är övertygade om att hon kommer att ge oss en oförglömlig upplevelse och vara en fantastisk representant för Trollhättan och vår Action Week.