fbpx Skip to main content
Alliansloppet rollerski

VG Verdens Gang sänder Trollhättan Action Week i Norge

By 2 augusti 2023No Comments

Det är med stor glädje och stolthet vi meddelar att VG Verdens Gang, Norges största sajt med över 1,7 miljoner dagliga läsare, kommer att sända Trollhättan Action Week. Detta samarbete markerar en viktig milstolpe för Trollhättan Action Week som ett stort och erkänt evenemang inom skidsporten.

Trollhättan Action Week kommer att bjuda på en imponerande skidupplevelse med tävlingar som inkluderar sprint rullskidor, Alliansloppet och 15 km individuell start. Tävlingarna kommer att direktsändas i hela 9 timmar via VG + Sport, vilket ger skidfans i Norge en unik möjlighet att följa några av de bästa norska skidåkarna i spännande action.

Projektledaren för Trollhättan Action Week, Baptiste Noel, uttrycker sin entusiasm över det prestigefyllda samarbetet: ”Att få möjligheten att sända våra tävlingar via VG Verdens Gang är en enorm framgång för Trollhättan Action Week. Det är ett kvitto på att vårt evenemang har fått erkännande inom skidsporten och ger oss en fantastisk möjlighet att dela skidglädjen med hela Norges befolkning.”

Så se till att markera datumen 25 till 27 augusti i din kalender och anslut dig till Trollhättan Action Week via VG + Sport i Norge och TV4/TV4 Play i Sverige som vi tidigare gjort klart ett avtal med. Detta blir en helg fylld av skidåkningens spänning, intensitet och glädje, och vi är glada över att erbjuda en skidupplevelse för nästan hela Skandinavien!

Höjdpunkterna för Trollhättan Action Week inkluderar:

Fredag 25/8:

  • Tid: 14:00-17:00
  • Gren: Sprint rullskidor

Lördag 26/8:

  • Tid: 14:00-17:00
  • Gren: Alliansloppet

Söndag 27/8:

  • Tid: 12:00-15:00
  • Gren: 15 km individuell start