Skip to main content
Alliansloppet rollerskiInformation

KSEL blir Alliansloppet Staffeten titelpartner

By 22 april 2020No Comments
KSEL Elleverantör och stafetten

​Vi är stolta över att presentera KS Elektriska AB som Officiell Elleverantör till Alliansloppet Action Week och som titelpartner till Alliansloppet Staffeten.

”​Vi är glada att utveckla samarbetet med ett växande, lokalt företag som varit vår sponsor under många år. Eftersom vårt evenemang kräver engagerade personer som utför ett bra jobb är en naturlig samarbetspartner.​” – Alliansloppet Action Week, Magnus Larsson

”Vi på KSEL är mycket glada över att få presentera Alliansloppsstafetten 2020. Det rimmar väl med vårt tidigare samhällsengagemang som syftar på att få fler människor att röra på sig. Det blir därför naturligt för oss att gå in som partner i ett lopp där kompisar, familjer och kollegor har möjlighet att delta i det unika arrangemang som Alliansloppet Action Week är och ett sätt för oss att stå upp bakom vår egna slogan och företagsdevis, -Med Kraft & Energi!” – VD. KSEL AB. Kenneth Skoog.

Om Alliansloppet Stafetten:

Tre deltagare per lag kör var sitt varv på 16 km, totalt 48 km! Skapa ditt drömlag idag: bjud in kompisar, familj eller kollegor att tillbringa en glädjefylld förmiddag på rullskidor. Du skapar ditt lag som du själv vill; mixat, enbart kvinnor eller enbart män – alla kommer att finnas med på den unika resultatlista.

Det är alltid bättre tillsammans!

Alliansloppet Stafetten är också den perfekta anledningen att träna ihop under sommaren som förberedelse för denna festdag! 

Alliansloppet Stafetten presented by KSEL (lag av 3)

750 kr/lag – Early bird: 15 December – 05 Januari

1 050 kr/lag – 06 Januari – 30 April

1 350 kr/lag – 1 Maj – 16 Augusti (sista anmälingsdag)

Bär ditt lagnamn med stolthet! För 600 kr extra per lag får ni ett unikt samlarobjekt, en Alliansloppet Stafetten-nummerlapp med ert lagnamn på!

Till anmälan: https://race.se/sv/races/6573/about