Skip to main content
Information

Kevin.Murphy ny huvudpartner!

By 27 april 2020No Comments

Alliansloppet Action Week välkomnar Kevin.Murphy in som en ny huvudpartner.

Kevin.Murphy är ett av Sveriges största varumärken idag inom hårvårdsbranchen och distribueras av företaget Session Map som också förser Sveriges frisörsalonger med andra varumärken såsom Living Proof, Eleven Australia, Hot tools m fl. Företaget startade 2009 i Göteborg och har nu totalt 39 anställda med en omsättning på ca 140 miljoner. Företaget har med sin utveckling bland annat blivit utsedd till ett Gasellföretag av Dagens Industri.

Att komma in i ett sådant stort arrangemang som Alliansloppet Action Week blir bra marknadsföring för oss. En satsning som bygger på en social helhetssatsning med idrott för elit, motionärer, barn, pensionärer och lopp för funktionshindrade. Detta ligger helt i linje med våra värdegrunder, säger två av ägarna Peter Andersson och Alexander Lecander.

Mer om KEVIN.MURPHY och SESSION MAP här.