Skip to main content
Information

Trestad Laser AB blir Alliansloppet AW Huvudpartner!

By 23 juni 2020No Comments

 Trestad Laser AB fördjupar sitt engagemang i Alliansloppet Action Week och blir ny huvudparter. Ett nytt avtal har ingåtts, vilket placerar Trestad Laser i ett större fokus, där företaget kommer att synas med de andra huvudparterna på de mest prominenta platserna.

Efter tolv år som partner till Alliansloppet Action Week så kommer Trestad Laservarumärke synas mer nationellt och internationellt, något som Trestad Lasers Vd Patrik Andersson ser som en naturlig utveckling för bolagets engagemang i Alliansloppet. Företaget är familjedrivet, Patrik har tillsammans med sina bröder Peter, Per och Magnus tagit över rodret när pappa Jan gick i pension. Företaget omsätter idag ca 126 miljoner kr.

”När vi först gick in som sponsorer till Alliansloppet för tolv år sen så skulle vi växa med arrangemanget. När vi nu växt som bolag vill vi fortsätta att engagera oss i än mer, därför är det en naturlig utveckling att bli en av Alliansloppet Action Weeks huvudpartners”, säger Patrik.

”Alliansloppet Action Week är ett unikt arrangemang med olika typer av aktiviteter. Klassjoggen till exempel, lockar barn och unga till rörelse och samarbetet med föreningslivet bidrar till en bättre folkhälsa. Även stadens pensionärer inkluderas i olika aktiviteter under veckan. Världselitens deltagande i Alliansloppet Action Week medför att vårt varumärke och staden blir synligt i SVT och andra TV-kanaler.

Trestad Laser AB är engagerade som sponsor i ca 30 föreningar i vårt område, men som sponsor till Alliansloppet Action Weeek och IFK Göteborg får företaget en mer nationell synlighet. Många av sponsorskapen riktar sig till föreningar som Trestad Lasers anställda är engagerade i.

Det är ett sätt att skapa stolta medarbetare som engagerar sig utanför arbetet och bidrar till att skapa en bättre folkhälsa. Det är helt i vår linje med att ge till samhället på ett positivt sätt” avslutar Patrik Andersson.

Från Alliansloppet Action Week kommenterar Magnus Larsson följande: ”Det känns fantastiskt roligt med att få med ett företag som satsar o växer från lokalt håll. Trollhättans idrottsliv har mycket att tacka detta företag för som har ett enormt engagemang med idrotten”